Download MP3 and Video For: Aldi Cover Kuring Reueus Urang Sunda

Jang Hirup teh teu gampang Teu cukup ku dipikiran Bari kudu dilakonan Jang Jalan kahirupan Heunteu sapanjang na datar Aya mudun jeung tanjakan Kudu ...
Tong era jadi orang sunda.
TEBIH KALANGITNA TAPAK CINTA SAMINGGU KALANGKUNG ES LILIN KOMBINASI #POPSUNDA #KACAPISULING.
Tembang : Karedok leunca Vocal : ma anie Celempung : mah arif.
Home